Living

Experience

CENTRU

SPA

Bun venit la spa-ul nostru, locul perfect pentru a vă începe ziua cu energie sau pentru a vă relaxa în weekend. Răsfățați-vă în sauna, baia de aburi și cele două jacuzzi-uri pentru o experiență revigorantă și reconfortantă.

Ceea ce ne diferențiază este echipa noastră de terapeuți balinezi calificați, proveniți din inima artei masajului, care aduc esența tradițiilor de rejuvenare din Bali în fiecare tratament.

Pășiți în oaza noastră de liniște și permiteți echipei noastre devotate, ghidată de expertiza balineză, să vă ofere o călătorie spa de neuitat și profund satisfăcătoare. Starea dvs. de bine rămâne principala noastră preocupare, iar noi ne angajăm să vă asigurăm că vizita dvs. vă va lăsa cu amintiri prețuite și un sentiment profund de mulțumire.

Fitness

center

Suntem mândri să vă oferim un program 24/7 la centrul nostru de fitness, oferindu-vă flexibilitatea de a face exerciții fizice în orice moment al zilei, în funcție de programul dvs.

Fie că sunteți o persoană matinală, o persoană care se culcă târziu sau aveți un stil de viață aglomerat care necesită un program de antrenament non-tradițional, facilitatea noastră este deschisă non-stop pentru a vă satisface nevoile.

Bucurați-vă de comoditatea și libertatea de a accesa centrul nostru de fitness ori de câte ori vă convine, asigurându-vă că fitness-ul se încadrează perfect în stilul dvs. de viață.

GOURMET

MEALS

Răsfățați-vă cu bucătăria libaneză autentică la restaurantul nostru partener, Maza.

Descoperiți un meniu plin de mezze tradiționale, carne la grătar savuroase, preparate din orez aromate, salate proaspete și deserturi delicioase.

Experimentați ambianța caldă și serviciul atent în timp ce savurați aromele adevărate ale Libanului la Maza.

Discover

Experience

Socials

@PlazaV